Verzending tussen 7 tot 10 werkdagen                                             Achteraf Betalen                                  Gratis verzending vanaf € 60,-- binnen NL                                GRATIS Feestelijk ingepakt
logo mikazoo jpg
logo mikazoo jpg

Bestellen en Betalen


Bestellen en Betalen

Bestellen


Bestellen kan bij mij heel makkelijk. Je kan bij ieder product zelf je aantallen invullen, dit is heel handig voor als je traktaties besteld.
Of andere producten in grotere hoeveelheden wilt bestellen. Wil je echt een grote afname doen voor jezelf of voor een bedrijf, neem dan even contact met mij op via info@mikazoocreations.nl dan kan ik jou een op maat gemaakte offerte aanbieden. Ik werk heel erg zorgvuldig en geef iedere bestelling heel veel aandacht en steek er ook veel liefde in om deze zo mooi mogelijk voor je te maken. Daardoor gaat er soms wat meer tijd in zitten. Bestel dus op tijd je cadeautjes als je deze voor een bepaalde dag nodig hebt. Geef dit ook aan bij de opmerkingen dan kan ik daar rekening mee houden. 

Wat te doen bij een spoedbestelling?

Ben je in alle hectiek dat ene cadeautje vergeten voor die beste vriend(in), voor het kinderfeestje of voor welke gelegenheid dan ook? Geen paniek! Ik help je graag.
Om deze bestelling zo snel mogelijk plaats te laten vinden is het handig eerst even telefonisch contact met mij op te nemen. Ik kan je  dan vertellen of ik aan je wensen kan voldoen en of alles wat je nodig hebt op voorraad is om je bestelling zo snel mogelijk te gaan maken. Ik maak dan even ruimte in het schema om jouw bestelling er tussen te plaatsen.

Waar moet ik een naam doorgeven?

Wil je een cadeautje bestellen wat gepersonaliseerd moet worden? Je kan dan de naam of andere gegevens die je er op wilt hebben doorgeven bij de opmerkingen. Is de bestelling afgerond dan nemen wij contact met je op om alles verder te bespreken en wat je wensen zijn. Wij maken dan aan de hand van jouw wensen een aantal ontwerpen op het desgewenste cadeautje met verschillende letterypes. Je kan dan een van de lettertypes kiezen, zijn de lettertypes niks, geef dat dan gewoon aan dan gaan we opnieuw een aantal voorbeelden maken met andere lettertypes. Schroom niet om te blijven vragen of zeggen dat je nog niet helemaal tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Na alle aanpassingen vragen wij om een akkoord te geven, pas jij akkoord gegeven hebt op het ontwerp van je keuze gaan wij over tot bedrukken van het cadeau, eerder niet. 

Waar moet ik een foto naar toe sturen voor een foto cadeau?

Heb je een foto cadeau besteld dan mag je de foto sturen naar info@mikazoocreations.nl. Vermeld hier bij duidelijk je naam en factuurnummer. Na het afronden van de bestelling en het ontvangen van de foto neem ik contact met je op. Ik controleer de foto of hij goed te bedrukken is. Is de foto niet scherp genoeg dan zal deze ook niet het gewenste resultaat krijgen op het product en dat zou zonde zijn. Zorg daarom dan ook voor goede foto's met een hoge resolutie. Ik ga dan op verzoek van jouw wensen de foto plaatsen op het product. Dit doe ik eerst op een voorbeeld. Ik stuur je het voorbeeld, je kan dan bepalen of het op de juiste plek staat of nog gewijzigd moet worden. Moet het gewijzigd worden dan zal ik na de wijziging het voorbeeld weer naar je toe sturen. Je kan het dan weer beoordelen of het goed is. Is het goed dan geef je een akkoord en zal ik  tot bedrukking over gaan. Bedrukken gebeurt alleen na akkoord van jou. Krijg ik geen akkoord dan zal er ook niet bedrukt worden.


Betalen

Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen.
Momenteel bied ik de volgende betaalmethodes aan:

* Betalen via Ideal
* Betalen via Belfius
* Betalen via Bancontact
* Betalen met Achteraf Betalen via Klarna

Zou je op een andere manier willen betalen dan is dat geen probleem!
Neem dan even contact met mij op via info@mikazoocreations.nl of bel met  0624899965 en whatsappen kan natuurlijk ook.
             


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN