Verzending tussen 7 tot 10 werkdagen                                             Achteraf Betalen                                  Gratis verzending vanaf € 60,-- binnen NL                                GRATIS Feestelijk ingepakt
logo mikazoo jpg
logo mikazoo jpg

FAQ

Vind hier jouw antwoord op de meest gestelde vragen.

Op deze pagina vind je jouw antwoorden op de meest gestelde vragen, allemaal handig bij elkaar.
Heb je jouw antwoord niet gevonden of zat jouw vraag er niet tussen? Wil je wel snel je antwoord op je vraag hebben. Stuur mij dan een whatsapp op 0624899965 en ik help je graag verder.

Hoelang is de levertijd?

De levertijd is per product verschillend. De producten die op voorraad zijn kunnen gelijk verzonden worden. Voor producten die met de handgemaakt worden of nog bewerkt moeten worden tot eindproduct worden andere levertijden gebruikt.
Deze levertijden zitten tussen de 5 en 15 werkdagen. Ik hou deze levertijden aan, omdat ik graag elk product met veel liefde en aandacht maak. Maar ook om dat veel handwerk is gaat er best wat tijd in zitten om dit te maken. Ik probeer wel altjd ruim binnen deze levertijden te blijven. Mocht het langer duren dan krijg je daar bericht van. De levertijd wordt gerekend zonder verzendtijd. Ik heb helaas geen invloed erop hoelang een verzender met het pakket onderweg is. Hou hier dus wel rekening mee als je wat besteld.

Ontvang ik een track & trace code van mijn bestelling?

Ja zeker. Je ontvangt altijd via de mail een track & trace code van mij. Maar je krijgt deze ook van de verzender waarvoor je hebt gekozen tijdens het bestelproces. Heb je nou geen track & trace ontvangen, vraag mij er dan gerust naar dan zoek ik deze voor je op en krijg je hem alsnog van mij. Check ook even je spambox, soms kan hij daar in verdwijnen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn per verzender verschillend. Ik verzend met verschillende verzenders, namelijk DHL, DpD en Homerr.
Bij DHL en DpD kan je kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een servicepunt. Hier kan je dan je pakket ophalen op het moment dat het jou uitkomt. Dit zorgt er ook voor dat de kosten lager zijn dan dat je  je bestelling thuis laat bezorgen.

De verzendkosten naar een DHL servicepunt  binnen Nederland zijn € 4,95 en voor thuisbezorging € 5,95.
De verzendkosten naar een DpD servicepunt binnen Nederland zijn € 4,40 en voor thuisbezorging € 5,60.
Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere prijzen.

DHL en DpD streven er naar om pakketten binnen 1 a 2 werkdagen te bezorgen, maar helaas lukt dit niet altijd in de praktijk door onvoorziene omstandigheden.

Homerr is een verzender die alleen maar naar servicepunten verzend. Dit zijn servicepunten dicht in de buurt. Deze zijn vaak gevestigd in winkels of bij mensen thuis. De zogenaamde bijTim punten. Homerr heeft een langere bezorgtijd dan DHL en DpD dit komt door dat zij duurzamer proberen te bezorgen. Zij verzamelen dan ook meerdere pakketten die bij 1 servicepunt afgeleverd moeten worden en gaan dan pas daar bezorgen. Hierdoor kan ligt bij hun de bezorgtijd tussen de 5 en 7 werkdagen. Ook dit kan door onvoorziene omstandigheden uitlopen. Verzendkosten vanaf € 3,69.

Zodra de pakketten afgeleverd zijn bij het servicepunt krijg je daar bericht van via de mail van de verzender.

Helaas heb ik op het moment dat ik het pakket heb afgeleverd bij een verzender geen grip meer op de bezorging.

Voor meer informatie en verzendkosten buiten Nederland kan je hier kijken.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van huis naar de webwinkel zijn voor EIGEN rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen met Mikazoo Creations via info@mikazoocreations.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen heb.

Uitzondering maatwerk
De meeste producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” En kan dan ook niet geretourneerd worden.

Voor een uitgebreidere uitleg en nog meer uitzonderingen kan je kijken onder het kopje annuleren en retourneren.

Hoe kan ik mijn foto voor een fotocadeau doorgeven?

Je kan je gekozen foto doorgeven via de mail. Je mailt je gekozen foto naar info@mikazoocreations.nl onder vermelding van je bestelnummer.
Na de mail te hebben ontvangen zal ik contact met je opnemen en zal ik daarna een digitaal voorbeeld gaan maken van je fofocadeau. Deze krijg je dan ook weer via de mail om te beoordelen.

 

Maak je ook cadeautjes op aanvraag?

Ja zeker maak ik die. Ik vind die altijd erg leuk om te maken.


Kan je mij vertellen hoe het maken van een custom ontwerp in zijn werk?

Ik zal je hier uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Tijdens het bestelproces kan je bij je bestelling aangeven dat je het ontwerp naar wens aangepast wilt hebben. Zodra de bestelling is afgerond en je bestelling in behandeling genomen gaat worden neem ik contact met je op. Ik zal je dan vragen wat je wensen zijn. Daarna ga ik met jouw wensen aan de slag. Als ik het eerste digitale ontwerp klaar heb zal ik je dat mailen. Dit wordt altijd op het gekozen product gedaan. Je kan hier dan aangeven of je het goed vindt of dat er nog bepaalde aanpassingen gedaan moeten worden. Denk hier bij aan ander lettertype, afbeelding/tekst groter of kleiner of op een andere plek. Als jij je aanpassingen hebt doorgegeven ga ik daar weer mee verder. Ik stuur je het ontwerp met de aanpassingen weer terug. Je kan het dan bekijken. Is het nog niet goed, dan ga ik nog verder met aanpassen tot het helemaal naar je smaak en perfect is. Is het goed, dan laat je mij dat weten en geef je mij akkoord om het te bedrukken op het door jou gekozen item.

Je kan ook contact met mij opnemen via info@mikazoocreations.nl of bellen op 0624899965 en dan je product en wensen doorgeven. Net wat jezelf prettiger vind.

 

Kan je ook (relatie) geschenken in grotere oplagen maken?

Ja natuurlijk kan dat. Je kan hiervoor contact met mij opnemen via info@mikazoocreations.nl of met mij bellen op 0624899965. Je kan dan met al je vragen en wensen bij mij terecht. En dan kunnen we samen bekijken wat er allemaal mogelijk is.

Bedruk je ook bedrijfskleding met logo?

Ja hoor. Ik heb al voor meerdere bedrijven bedrijfskleding bedrukt met logo. Denk hierbij aan t-shirts, hoodies, petten, mondkapjes, mokken en nog veel meer. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op. Je kan dit doen via info@mikazoocreations.nl of bel 0624899965.

Is je vraag nog niet of niet volledig beantwoord. Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.


 

 
 

 

 

ZOMERVAKANTIEKORTING

Ontvang 15% zomerkorting

Tijdens de zomervakantie shoppen met korting?
Ik heb een break tot en met 1 september, daarom shop je de hele zomer met een geweldige korting.
Meld je aan en ontvang 15% korting gedurende de zomervakantie en krijg de leukste en beste aanbiedingen als eerste in je mail.

Tijdens de zomervakantie wordt er niet verzonden. Bestelling zullen op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen vanaf 2 september.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN