Verzending tussen 7 tot 10 werkdagen                                             Achteraf Betalen                                  Gratis verzending vanaf € 60,-- binnen NL                                GRATIS Feestelijk ingepakt
logo mikazoo jpg
logo mikazoo jpg

Leren klokkijken klok

Sorteer op:
 
 

Leer klokkijken op een leuke en speelse manier

Heeft je zoon of dochter moeite met klokkijken? Deze leren klokkijken klok biedt hulp en steun op een leuke en speelse wijze. Met deze klok krijgt je kind écht zin om de kunst van het klokkijken onder de knie te krijgen.

Waarom Kiezen voor De Leren Klokkijken Klok van Mikazoo Creations?

 • Stapsgewijs Leren: Begin met het leren van de kwartieren, zoals ze dat in groep 3 op de basisschool doen. Vervolgens kunnen de minuten worden geleerd, een vaardigheid die in groep 4 wordt aangeleerd.
 • Scholen zijn Er Dol Op: Deze klokken worden al op verschillende scholen gebruikt tijdens de lessen klokkijken, en de resultaten zijn veelbelovend.

Verschillende Varianten:

 • Naast de Nederlandse en Belgische variant zijn er eventueel ook EngelseDuitse, en Franse varianten beschikbaar.
 • Voor de Nederlandse en Belgische variant zijn er zelfs twee opties:
  1. Variant 1: Hierbij leren kinderen om 10 voor half, 5 voor half, 10 over half en 5 over half te zeggen.
  2. Variant 2: Hierbij leren kinderen om 20 over en 20 voor te zeggen.

Specificaties:

 • Diameter: Ongeveer 30 cm.
 • Kleuren: Verkrijgbaar in zwart en wit.
 • Materialen: Voorzien van een aluminium rand en wijzerplaten.
 • Batterij: Wordt geleverd zonder batterij.

Levertijd:

 • De klokken hebben een levertijd van  7 - 10 werkdagen. We houden deze termijn aan voor het bestellen van materialen en het leveren van de bestelling. Soms kan de bezorging iets vertraging oplopen.

Wil je een andere kleur of heb je specifieke wensen? Laat het mij weten, en ik pas het graag voor je aan. Bestel vandaag nog en laat je kind op een leuke manier de tijd ontdekken! 


ZOMERVAKANTIEKORTING

Ontvang 15% zomerkorting

Tijdens de zomervakantie shoppen met korting?
Ik heb een break tot en met 1 september, daarom shop je de hele zomer met een geweldige korting.
Meld je aan en ontvang 15% korting gedurende de zomervakantie en krijg de leukste en beste aanbiedingen als eerste in je mail.

Tijdens de zomervakantie wordt er niet verzonden. Bestelling zullen op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen vanaf 2 september.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN