Verzending tussen 7 tot 10 werkdagen                                             Achteraf Betalen                                  Gratis verzending vanaf € 60,-- binnen NL                                GRATIS Feestelijk ingepakt
logo mikazoo jpg
logo mikazoo jpg

Sinterklaas

Sorteer op:
 
InStock 10.5
InStock 10.5
 
 
 
Nog even wachten en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland met zijn trouwe knechten en zijn grote stoomboot. Kijken jouw kinderen ook al uit naar de komst van deze bijzondere man, want dat betekent cadeautjes en lekkernijen! 

Een van de tradities rondom Sinterklaas is het zetten van je schoen. Dit houdt in dat kinderen 's avonds hun schoen zetten,leuke liedjes zingen in de hoop dat Sinterklaas er iets in achterlaat.
Zo leuk om die reacties en gezichtjes te zien de volgende ochtend als ze wakker worden en ontdekken dat er wat in hun schoen is gestopt.

De schoencadeautjes zijn vaak kleinigheidjes, zoals chocoladeletters, pepernoten of een klein speeltje.Het draait niet om de grootte of de kosten van het cadeau, maar om de verrassing en de gedachte erachter. Het is een manier voor Sinterklaas en zijn Pieten om dankbaarheid te tonen voor het goede gedrag van de kinderen gedurende het jaar.

Naast de schoencadeautjes, zijn er ook traktaties te vinden in de webshop rondom Sinterklaas. Puntzakjes, bekers of mokken gevuld met lekkers zoals Pepernoten, chocolademunten en schuimpjes zijn slechts enkele voorbeelden van de lekkernijen die in overvloed aanwezig zijn. Kinderen kunnen genieten van al het lekkers dat met deze feestelijke tijd gepaard gaat.

Maar Sinterklaas draait niet alleen om cadeautjes en traktaties. Het feest heeft ook een belangrijke boodschap: het delen van vreugde en het zorgen voor anderen. Sinterklaas laat zien hoe belangrijk het is om aardig te zijn voor elkaar en elkaar te helpen. Soms kan dit betekenen dat je iets weggeeft aan een ander, in plaats van alles voor jezelf te houden.

Kortom, Sinterklaas met schoencadeautjes, traktaties  en pakjesavond brengt vreugde en gezelligheid. Het is een tijd waarin kinderen vol verwachting hopen op cadeautjes in hun schoen, maar waarin ze ook leren over delen en zorgen voor anderen. Zo wordt Sinterklaas niet alleen een feest van lekkernijen, maar ook van waardevolle lessen en mooie herinneringen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN