Verzending tussen 10 tot 15 werkdagen                                             Achteraf Betalen                                  Gratis verzending vanaf € 75,-- binnen NL                                GRATIS Feestelijk ingepakt
logo mikazoo klein
logo mikazoo klein
Foto op leisteen
Foto op leisteen
Foto op leisteen
Foto op leisteen
18.95
Levertijd: 10-15 werkdagen
Formaat leisteen

Wil je een uniek en persoonlijk cadeau geven of wil je een eerbetoon brengen aan een dierbare die er niet meer is? Deze foto op leisteen is het perfecte product voor jou! Deze leisteen is gemaakt van natuurlijk materiaal, waardoor de maten iets kunnen afwijken. Maar dit maakt elke foto op leisteen juist uniek en zorgt voor een prachtig eindresultaat met een luxe uitstraling.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt de leisteen bedrukken met kleurrijke foto's of kiezen voor een tijdloze zwart-wit afbeelding. Om het mooiste resultaat te bereiken, raden we aan om een foto te gebruiken met rustige kleuren of zo min mogelijk kleuren. Op deze manier komt de foto nog beter tot zijn recht op de leisteen.

Om het jou nog gemakkelijker te maken, wordt de leisteen geleverd met steuntjes om hem gemakkelijk neer te zetten. Zo kun je jouw foto op leisteen een prominente plek geven in jouw interieur of bijvoorbeeld bij het graf van een geliefde.

De foto op leisteen is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk:

  • 15 x 15 cm
  • 15 x 20 cm
  • 20 x 20 cm
  • 20 x 30 cm
  • 15 x 15 cm (hartvorm)

Onthoud: elke foto op leisteen heeft een unieke structuur, waardoor elk cadeau dat je geeft helemaal origineel is. Jouw dierbare herinneringen verdienen een speciale plek en met deze foto op leisteen geef je ze die luxe uitstraling die ze verdienen. Creeër een tijdloze en speciale herinnering met jouw unieke foto op leisteen.

Originele foto kan via de mail aangeleverd worden via info@mikazoocreations.nl ovv van het ordernummer.
Na aanlevering zal er contact opgenomen worden en zal er een digitaal voorbeeld gemaakt worden.
Na goedkeuring zal deze pas bedrukt gaan worden.Beoordeel het product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN